Bli kjent med din Rollco-ansatte

Kanskje vil du fra tid til annen møte en av Rollcos fantastiske ansatte. Du har kanskje dannet deg et bilde av hvem som gjemmer seg bak navnene, og Rollco som et selskap. Sannheten er at vi ikke ville vært noe uten våre ansatte og våre kunder. Derfor gir vi deg nå sjansen til å møte Annelie, Kim, Matilda, Kenneth, Elise & Mads, og høre dem fortelle litt om seg selv og sitt daglige arbeid i Rollco.

Rollcos administrerende direktør Mads har eid over hundre biler

Blog_Mads

En brennende interesse for bil har gått som en rød tråd gjennom Mads Dyhrfjelds liv. Han setter pris på å drive arbeidet sitt og hans store driv er å hjelpe selskapets kunder med å finne tekniske løsninger på sine problemer.

Bli litt bedre kjent med Mads

Møt Kenneth, Rollcos tekniske selger med stor interesse for sykler

Blog_Kenneth

Med sin ingeniørbakgrunn og sin interesse for teknologi passer Kenneth perfekt for rollen som teknisk selger hos Rollco. Hans genuine interesse for produkter er en styrke når det gjelder å hjelpe kundene med å finne den rette løsningen.

Kenneth forklarer mer på bloggen

Matilda monterer aluminiumskonstruksjoner hos Rollco

Matilda montör Rollco

Arbeidet med å sette sammen ulike aluminiumssystemer krever en viss kreativ teft, noe Rollcos montør Matilda setter pris på. Hun bygger daglig produkter som aluminiumsstativ, båndtransportører, verktøyvogner og mye mer.

Matilda forteller mer om jobben sin

Kim, verkstedlederen som brenner for både kunder og ansatte

Kim verkstadschef på Rollco

Etter 22 år som verkstedleder i Rollco kjenner Kim selskapet ut og inn. Han har det øverste ansvaret for verkstedet, lageret og alt dets personell. Med sitt store engasjement for både bedriften og personalet gjør han en forskjell hver dag.

Hva ville Kim gjort hvis han ikke jobbet i Rollco?

Dreiebenk og fres, hjemmebane for Rollcos maskinfører Annelie

Annelie och Hamid i Rollcos verkstad

Har du noen gang lurt på hvem som bearbeider kuleskruen din? La oss introdusere Annelie, en av Rollcos dyktige maskinoperatører. Hun er fast bruker av verkstedets kuttere og dreiebenker etter sine 12 år i bedriften.

Annelie forteller om jobben sin på verkstedet

Møt Rollcos kjøper, Elise

Elise inköpare på Rollco

Som innkjøper hos Rollco har hun kontakter over hele verden. Med raske leveranser som et av selskapets kjennetegn stilles det ofte høye krav til Elise. Men det er ikke noe hun lar seg skremme av, tvert imot setter hun pris på drivkraften som finnes i bedriften.

Les mer om Elises jobb hos Rollco

Få to teleskopskinner gratis!

3045_light_pair-1

3045-300 er en teleskopskinne for lett til middels last, med 100 % ekspansjon. Vi gir deg to stykker når du melder deg på vårt nyhetsbrev.

Meld deg på og få to teleskopskinner