Rollco tilbyr litt kunnskap

Vi spurte Rollcos selgere hvilke spørsmål de ofte møter fra kundene våre. Så spurte vi våre teknikere; hva er viktig at vi viser kundene våre for å lære dem mer? Hvor er risikoen for å gå glipp av og gjøre feil? Deretter kombinerte vi svarene i seks blogginnlegg med totalt syv demofilmer.

En etterlengtet oppfølger til den populære skinneføringsguiden, lineærmodulsguiden, er nå også tilgjengelig for nedlasting, helt gratis!

Forhindre rust- og smussproblemer i din lineærmodul

smörjning_linjärenhet_RHL_QME

For å opprettholde ytelsen, må man kanskje smøre de lineære føringene inne i deres lineærmodul. Hvor ofte avhenger av hvilken type lineærmodul det er snakk om, samt ytre faktorer som miljø, kjørefrekvens etc. Hvordan smøringen da utføres varierer avhengig av modell av lineærmodul. Vi viser hvordan det fungerer på våre lineærmoduler QME og RHL i en demofilm.

Sjekk ut videoen om smøring av lineærmoduler!

Husk å justere vognens forspenning på c-skinnen

justering_c-skena

Kjøper du tilfeldigvis løse modell c skinnevogner og skinner? Da er det viktig å justere forspenningen på vognen når den er montert. Vognen må vende riktig vei, dette sikrer du ved å sjekke at prikkene er rettet mot deg under monteringen. Rotete? Ingen grunn til bekymring, vi viser deg nøyaktig hvordan du gjør det i videoklippet!

Vår montør demonstrerer montering av en tralle på en c-skinne

Hvordan monterer du plugger i en skinneføring på beste måte?

pluggar_skenstyrning_2

Pluggene i en skinneføring er følsomme. De kan lett sprekke og gå i stykker hvis du prøver å feste dem med et verktøy som er for hardt. Det er imidlertid ikke mulig å trykke dem ned kun for hånd. Så hvordan bør du egentlig gjøre det?

Vi viser hvordan du forankrer pluggene i en skinneføring på en sikker måte

Unngå å slite ut teleskopskinnene dine for tidlig

extern_ändstopp_teleskopskenor

Det er viktig å produsere utvendige endestoppere for teleskopskinnene dine. Stoppskruen som finnes på enkelte teleskopskinner er ikke laget for å tåle belastning. Brukes den som endestopper er det fare for at skinnen svikter. Endestopp kan se ut på mange forskjellige måter. Her gir vi et eksempel til inspirasjon!

Sjekk ut vår demovideo for den ultimate ideen

Hvordan installere en kulemutter på den beste måten?

montera_kulskruv

Montering av kulemutter krever et fast grep og stell slik at kulene ikke faller ut. Vi anbefaler alltid å kjøpe en ferdigmontert kuleskrueenhet hos oss hvis mulig. Hvis det ikke fungerer, eller om du må ta på eller ta av mutteren av andre årsaker, vil vår montør guide deg hele veien i denne demofilmen.

Montering av kulemutter fra start til slutt

Slik justerer du båndet på båndtransportøren

justering_bandtransportör

Når du installerer en ny båndtransportør, er det viktig å kontrollere og justere strammingen på båndene. Båndet er vanligvis forhåndstilpasset av din leverandør, men transport kan føre til at båndet strekker seg. Hvordan du gjør det, varierer avhengig av om transportbåndet har ende- eller senterdrift. Vi viser derfor i to ulike filmer hvordan du går frem.

Vi demonstrerer oppstramming av bånd på båndtransportør

Last ned lineærmodulsguiden!

DK_Mockup_Linjärenhetsguiden

Vi ønsker å hjelpe kundene våre til å ta de beste valgene for dem og deres applikasjoner! I lineærmodulsguiden har vi samlet informasjon om lineærmoduler og hvordan du går frem når du velger modell.

Gjør valget ditt litt enklere, last ned lineærmodulsguiden her