Lagerautomatisering – et område i stadig utvikling

Automatiserte prosesser innen lagring og produksjon er under konstant utvikling. Ved å automatisere lagring og produksjon vil det være både økonomiske og ergonomiske gevinster, lagerheiser, XYZ -bevegelser, teleskopiske verktøykasser, applikasjonstypene er mange.

Lineærmoduler gir strømlinjeformet lagring og produksjonsflyt

Kuber QME-thumb

Ved å kombinere en lineærmodul QME med en vision-kamera, er det mulig å plassere den lineære enheten etter f.eks. størrelsen på materialet som skal flyttes. Tilsvarende funksjonalitet finnes innenfor for eksempel e-handelsflyter, hvor postpakker skal sorteres etter adresseetikett, vekt eller høyde.

Se hvordan det kan se ut i videoklippet vårt

Plassbesparende løsning i lagringssystemer

Lagersystem

En fleksibel og ergonomisk løsning med hyller montert på uttrekkbare skinner gir en enklere arbeidsflyt for f.eks. vareplukking på lageret. Teleskopskinner fås med slaglengder på over 2 meter og kan bruke hele hyllens dybde.

Les mer om automatiserte og ergonomiske oppbevaringsløsninger

Lagerautomatisering med vision-kamera og lineærmoduler

Blog_Visionkamera_2

Hva er egentlig et vision-kamera? Og hvilken rolle kan det spille i en automatisert lagerflyt? Vårt videoklipp illustrerer et eksempel med et vision-kamera, en lineær drift og en båndtransportør.

Se videoklippet og les innlegget

Fleraksesystemer av lineærmoduler

Tablettask XYZ-thumb

Vår selger Daniel Stifors forteller om et spennende prosjekt med et treakset system av lineærmoduler for et sagbruk hvor materiale bearbeides mens det er i bevegelse. Vi demonstrerer også vår pick & place-maskin, bestående av en beltedrevet lineærmodul CTJ, samt to kuleskruedrevne lineærmoduler CTV.

Les innlegget og se videoen

Planetgir til din lineærmodul

planetväxel_limjärenhet

Et planetgir er et utmerket supplement til en lineærmodul. Men hvorfor trenger du egentlig et planetgir? Vår applikasjonsingeniør Pontus forklarer. Han går også inn på forskjellene mellom en reimdrevet og en kuleskruedrevet lineærmodul.

Vi forteller deg mer...

Lineære aktuatorer for mer effektiv materialhåndtering

Tablettask PNCE-thumb

Hvis du trenger å trekke, skyve eller løfte gjenstander, kan aktuatorer være et passende produkt. En løsning som krever lite vedlikehold, er energieffektiv og reduserer risikoen for nedetid. Vår video nedenfor viser et eksempel på en pick & place-applikasjon.

Se vår maskin i aksjon

Få to teleskopskinner helt gratis!

3045_light_pair_line

3045-300 er en teleskopskinne for lett til middels last, med 100 % ekspansjon. Vi tilbyr to deler, når du melder deg på vårt nyhetsbrev.

Registrer deg og få to teleskopskinner